Elke Van der herten

In 2006 studeerde Elke af van de 5 jarige full time opleiding osteopathie aan het I.A.O. te Gent (D.O.) en werd ze geregistreerd lid bij de beroepsvereniging ROB. Ze begon in dat jaar te werken in de praktijk van Hugo De Cock te Hingene.

Elke specialiseerde haar in osteopathie bij kinderen. In 2007 begon ze de 2-jarige post-graduaat opleiding osteopathie bij kinderen (Panta Rhei 2007-2009). Gedurende 6 jaar heeft ze veel ervaring opgedaan in de groepspraktijk van Koen Rens te Leuven. Dankzij Koen Rens en collega’s heeft ze haar kennis nog meer kunnen verruimen. Wegens praktische overwegingen door gezinsuitbereiding zal je haar vanaf april 2013 enkel nog in Hingene kunnen consulteren.

Jaarlijks volgt Elke meerdere bijscholingen aan verschillende scholen en gaat ze naar interessante congressen. Zo heeft ze onder andere bijscholingen gevolgd m.b.t. de darmen en hun relatie op heel het lichaam (Hugo De Cock, Ralf Abels), voeding bij kinderen (Tanja Vissers), halsregio voor stem-slik en ademproblemen (Alain Piron), korte hefboommanipulaties (Hartmann),..

Naast zwangeren en de allerkleinsten kunnen ook grotere kinderen en volwassenen bij haar terecht! U mag een klassiek osteopatische behandeling verwachten.